The Science of Taste

Guilhem Armand, Emmanuelle Sempère (eds./dir.), La science du goût/The Science of Taste (International Review of Eighteenth-Century Studies/Revue internationale d’étude du dix-huitième siècle, 6), ISECS/SIEDS: www.sieds.org, 2025.

The newest issue of the International Review of Eighteenth-Century Studies (IRECS) has just been published on the theme of “The Science of Taste.” It is the sixth volume of the online journal, edited by Guilhem Armand and Emmanuelle Sempère for the International Society for Eighteenth-Century Studies. This rich volume, featuring articles in both English and French, offers a fascinating overview of the history and culture of taste in the eighteenth century. The issue is now freely available on the ISECS website.

Le nouveau numéro de la Revue internationale d’étude du dix-huitième siècle (RIEDS) vient de paraître sur le thème „La science du goût“. Il s’agit du sixième volume de cette revue en ligne, dirigée par Guilhem Armand et Emmanuelle Sempère pour la Société internationale d’étude du dix-huitième siècle. Ce riche volume, qui réunit des articles en anglais et en français, propose un aperçu fascinant de l’histoire et de la culture du goût au XVIIIe siècle. Le numéro est désormais en libre accès sur le site de la SIEDS.